Voor tal van overheden, aannemers en particuliere opdrachtgevers voert Breegink onder meer grondwerk, straatwerk, rioolwerk, railinfra en onderhoudswerk uit. Dit zijn dan ook de specialisaties van Breegink. Steeds meer aannemers kennen ons als een betrouwbare verhuurder van grondverzetmaterieel. Door hierbij machinisten met minimaal VVA1 opleidingen in te zetten weet u zeker dat Breegink levert. Breegink heeft de kennis van een GWW-aannemer en het materieel van een verhuurbedrijf. Dit maakt ons tot een partner die flexibel uitvoering kan geven aan al uw projecten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of welke machines wij verhuren? Kijk op de website en neem contact met ons op.

Grondwerk

Grondwerk vormt in de bouw de voorbereiding op de bouwwerkzaamheden. Grondwerk bestaat onder andere uit het ontgraven van het terrein, het verzetten van grond en het aanbrengen van grond. Zonder goed grondwerk kan er geen goed bouwwerk plaatsvinden

Contact

Straatwerk

Breegink is gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk. Dat sluit naadloos aan op onze activiteiten in het grondwerk. We zorgen voor de aan- en afvoer van zand c.q. grond. Ervaren straatmakers leggen vervolgens de bestrating aan.

Contact

Riool/Kabelwerk

Breegink voert uiteenlopende projecten uit op het gebied van riolering. Zo leggen we complete nieuwe (PVC-)rioleringen aan en renoveren we bestaande leiding netwerken. Ook realiseren we wateropvang- en infiltratiesystemen en bouwen we vetafscheiders.

Contact